Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-groningen.nl


  Mediums advieslijn in Groningen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online mediums uit Groningen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hey lola binnen 24 uur je voorspelling uitgekomen ben zo benieuwd wat er nu volgt topper.




Ervaring van Vergeet me niet met medium Lola   Ervaring van Vergeet me niet met medium Lola   Ervaring van Vergeet me niet geplaatst op 4 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beau je bent gewoonweg de beste op de lijn. ik kom altijd weer bij jou uit omdat je het altijd aan het juiste eind hebt. Ik zou in de zomer iemand ontmoeten en wat denk je?. Ja hoor. Niet alleen voor voorspellingen maar als ik even wijze raad nodig heb dan bel ik je graag. Kortom fijne gesprekken met een lach .




Ervaring van Ruby met medium Beau   Ervaring van Ruby met medium Beau   Ervaring van Ruby geplaatst op 4 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali, we spreken elkaar een langere tijd het voelt heel vertrouwd, je bent oprecht met je voorspellingen. Je weet alles duidelijk uit te leggen jou voorspellingen kloppen,
en je bent een zeer betrouwbaar medium.

Lucienne.




Ervaring van Lucienne met medium Gazali   Ervaring van Lucienne met medium Gazali   Ervaring van Lucienne geplaatst op 4 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Lieve Mari Elena, ik zou het je laten weten als je inzichten klopten. Het was voor mij zo anders, maar jij had wel gelijk. Je zag het goed. Dank je wel voor je eerlijkheid. X.




Ervaring van Eva met medium Mari Elena   Ervaring van Eva met medium Mari Elena   Ervaring van Eva geplaatst op 4 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Weer een voorspelling uitgekomen van je Nelleke. Wwwoowww gewoon. Ik ben letterlijk aan de kant gaan staan met de auto omdat de bevestiging inderdaad binnen kwam met de boodschap woensdag is het er. Ongelooflijk gewoon. Super bedankt lieve Nelleke.




Ervaring van Bon met medium Nellekke   Ervaring van Bon met medium Nellekke   Ervaring van Bon geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Shiloh
  Ervaring met medium Shiloh
  Ik heb juist een zeer mooi gesprek met je gehad en hoop dat je gelijk krijgt. Ik laat het zeker weten van de week. Bedankt .




Ervaring van Maggy met medium Shiloh   Ervaring van Maggy met medium Shiloh   Ervaring van Maggy geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna, ontzettend bedankt voor je mail. Ik waardeer het enorm hoe eerlijk en duidelijk je bent. En dat je de situatie zo begrijpt helpt enorm. Het is gewoon een moeilijke situatie en voor mij echt een battle between mind, heart and soul. Ondanks dat ik echt voel dat we een zielsconnectie hebben, wat jij eerder ook al zag, weet ik dat hij mij nu niet kan bieden wat ik wil in het leven. Aan de ene kant erg verdrietig voor mij, maar zoals jij zei. ook voor hem. Ik ga de focus op mezelf leggen en ik zie wel wat voor moois er op mijn pad komt. Liefs, S.




Ervaring van S. met medium Donna   Ervaring van S. met medium Donna   Ervaring van S. geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke, ik heb je gisteren gesproken en daarbij had je iets gezegd wat vandaag is uitgekomen. Je bent top Nelleke.dit heb je zo goed gezien dat ik je het gelijk wil laten weten hoe goed je het had gezien. De blijdschap is inmens en ben echt blij dat ik je gesproken had. Tot heel snel weer lieve Nelleke ontzettend bedankt je bent een shinning star.




Ervaring van Jeweetwie met medium Nellekke   Ervaring van Jeweetwie met medium Nellekke   Ervaring van Jeweetwie geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke, ik heb je gisteren gesproken en daarbij had je iets gezegd wat vandaag is uitgekomen. Je bent top Nelleke. Dit heb je zo goed gezien dat ik je het gelijk wil laten weten hoe goed je het had gezien. De blijdschap is inmens en ben echt blij dat ik je gesproken had. Tot heel snel weer lieve Nelleke. Ontzettend bedankt. Je bent een shinning star.




Ervaring van Jeweetwie met medium Nellekke   Ervaring van Jeweetwie met medium Nellekke   Ervaring van Jeweetwie geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna, twee geleden gesproken voor het eerst, je zei de situatie hoe het was zonder enig vraag te stellen, zes dagen later komt er stuk uit die jij voorspelde. Ongelooflijk sterk. Ik hoop jou snel te spreken morgen na jou verlof. Dikke kus Bieke van der Velde.




Ervaring van Bieke met medium Donna   Ervaring van Bieke met medium Donna   Ervaring van Bieke geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna, twee weken geleden gesproken voor het eerst. Je vertelde precies de situatie hoe het is zonder enige vraag te stellen. Zes dagen later komt er stuk uit die jij voorspelde. Ongelooflijk sterk. Ik hoop jou snel weer te spreken. Dikke kus Bieke.




Ervaring van Bieke met medium Donna   Ervaring van Bieke met medium Donna   Ervaring van Bieke geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Peter
  Ervaring met medium Peter
  Ik heb gisteren Peter gesproken hij vertelde mij in grote lijnen wat me nog te wachten stond en hoe ik me voelde alsof er een steen op me hart lag die ik eraf wil hebben. Meer woorden heb ik niet nodig zo precies je me situatie verteld maar ook gelukkig een lichtpunt ga krijgen. Dat met wat horoscoop info erbij ik vond het top. Dank je heel erg voor je gesprek zeker moeite waard als je wat duidelijkheid wil hebben en klemzit. Toppie Peter.




Ervaring van Anoniem met medium Peter   Ervaring van Anoniem met medium Peter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met medium Marya
  Ervaring met medium Marya
  Net Marya gesproken en kon haar vertellen dat de beschrijving van een persoon en de waarschuwing voor deze vrouw helemaal is uitgekomen. Heel veel dank hiervoor. Ook de voorspelling betreffende mijn grote liefde is uitgekomen.




Ervaring van Ineke met medium Marya   Ervaring van Ineke met medium Marya   Ervaring van Ineke geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beau is straight to the point, maar op een respectvolle manier. Hij zal je helpen waar hij maar kan. Een toppertje. Je bent een cadeautje.




Ervaring van Kathy met medium Beau   Ervaring van Kathy met medium Beau   Ervaring van Kathy geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Dankjewel Donna. In korte tijd meerdere antwoorden mogen ontvangen via email. Ook zo uitgebreid. En duidelijk.
Kan me voorstellen dat je soms denkt, weer die vragen.
Maar je helpt me zo geduldig en lief.
Mijn dank is groot.
Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met medium Donna   Ervaring van Karin met medium Donna   Ervaring van Karin geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa, ontzettend bedankt voor ons fijne gesprek van net. Het is al de derde keer dat ik je spreek en vandaag was toch wel extra fijn. Louisa werkt net iets anders, zonder kaarten en zij krijgt echt beelden door. Zo kon zij mij in een liefdeskwestie goed aangeven wat er speelde en daarbij kan ik bevestigen dat dit ook echt zo was. Vandaag kreeg je echt duidelijk door loslaten, en dat heb ik hem zelf vrijdag ook al gezegd. Het is tijd om voor mezelf te kiezen. Bedankt dat je het niet mooier maakt dan het is, maar echt de waarheid zegt. Veel liefs.




Ervaring van Stef met medium Louisa   Ervaring van Stef met medium Louisa   Ervaring van Stef geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Zuiver, liefdevol, oprecht en een gaven van goud. Zo enorm goed en liefdevol hoe jij mij kon vertellen over mijn proces. En het klopte ook helemaal. Dank u wel, warme lieve vrouw. Ik heb vertrouwen er weer in. Warme groet, Mariska.




Ervaring van Maris met medium Isha   Ervaring van Maris met medium Isha   Ervaring van Maris geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Hartelijk dank voor het fijne gesprek van vanmiddag. Ik belde u met een heel druk hoofd vol vragen. U heeft gezorgd dat de hele situatie inzichtelijk voor me is geworden. De puzzelstukjes zijn inderdaad op zijn plek gevallen. Ik zie mijn eigen aandeel in het geheel.
U slaat de spijker op zijn kop en weet de personen en situatie precies te omschrijven. Ik heb na dit gesprek een enorme rust ervaren. Inderdaad, een mooier kado had ik niet kunnen krijgen.
Hartelijk dank. Ik bel u snel weer.
Groetjes Sabine.




Ervaring van sabine met medium Isha   Ervaring van sabine met medium Isha   Ervaring van sabine geplaatst op 1 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Elena
  Ervaring met medium Elena
  Haha je had het goed gezien in je kaarten het ging niet door want je had er geen goed gevoel bij en dat klopte helemaal. Je bent een mooi mens en meer dan vijf sterren waard.




Ervaring van lachenbekje met medium Elena   Ervaring van lachenbekje met medium Elena   Ervaring van lachenbekje geplaatst op 1 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Biba
  Ervaring met medium Biba
  Topvrouw. Ziet het snel en duidelijk, en zegt zoals het is.




Ervaring van anoniem met medium Biba   Ervaring van anoniem met medium Biba   Ervaring van anoniem geplaatst op 1 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met medium Marya
  Ervaring met medium Marya
  Bedankt voor jou prachtige consult.
Je heb me goed geholpen en mooie inzichten gegeven.
Een aanrader om een keer te bellen.




Ervaring van rob met medium Marya   Ervaring van rob met medium Marya   Ervaring van rob geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Wow vanavond Marja gesproken, heel bijzonder gesprek gehad. Zoveel mooie dingen gehoord van haar tekening.
Ik voelde bij haar een warm en zuiver en zo'n vertrouwd gevoel als of ik haar al jaren ken.
Ik ga haar nog vaak bellen en Marja mijn belofte kom ik zeer zeker na ik laat het je weten.
Dank voor het intens mooie geprek. Lieve groet Marion.




Ervaring van marion met medium Marja   Ervaring van marion met medium Marja   Ervaring van marion geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  De meest zuivere medium op de lijn. Zij ontvangt heldere boodschappen van het universum, die ook uitkomen. Dank je wel. Een toppertje.




Ervaring van A met medium Maakali   Ervaring van A met medium Maakali   Ervaring van A geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Lieve Nima, bedankt weer voor de reading over mij en Terence , en ik blijf er in geloven dat alles goed komt, en dat hij terug komt.dikke kus en veel liefs Nathalie .




Ervaring van Nathalie met medium Nima   Ervaring van Nathalie met medium Nima   Ervaring van Nathalie geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Wouw wat een consult en healing. Ik voel mij een stuk rustiger en lichter. Ik ben benieuwd wat de uitwerking zal zijn op mijn maatje en geliefde. Ik houd je op de hoogte. Dank je wel..




Ervaring van Joke met medium Antonia   Ervaring van Joke met medium Antonia   Ervaring van Joke geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Wat een geweldige vrouw en fantastisch medium ben je.
Je vertelde me een aantal weken geleden dat er opties voor een andere woning zou komen. Gister heb ik hier inderdaad bericht van gekregen.
Bel je zodra ik kan verhuizen, zal het behang alvast gaan kopen.
Liefs.




Ervaring van M met medium Isha   Ervaring van M met medium Isha   Ervaring van M geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  lieve Morgane,

bedankt voor uw begrip en ons gesprek.
heel goede inzichten gekregen, heel veel dingen al uitgekomen je bent een toppertje op deze lijn je bent als een vriendin . dikke knuffel, x.




Ervaring van paulien met medium Morgane   Ervaring van paulien met medium Morgane   Ervaring van paulien geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Remon
  Ervaring met medium Remon
  Hoi Remon, wat ben ik onder de indruk van ons telefoon gesprek. Je voelt het zoo goed aan. Beschrijving van personen ben je ook zoo goed in. Je voelt zuiver, empathisch aan. Fijne stem heb je. Ik bel je weer. Nogmaals bedankt.




Ervaring van Assie met medium Remon   Ervaring van Assie met medium Remon   Ervaring van Assie geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Nog steeds zit ik na te genieten van mijn gesprek met deze SUPER dame. Ik ben gewoonweg sprakeloos wat zij mij allemaal had te vertellen. Zij geeft mij terug de moed en de kracht om een nieuw leven te beginnen en hoe. En ik ben er zeker van dat Isha mij stap voor stap wil begeleiden hierin. Isha, you rule.




Ervaring van Sandra met medium Isha   Ervaring van Sandra met medium Isha   Ervaring van Sandra geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Lieve Marja, heel bijzonder om te ervaren hoe je alles tekent en communiceert. En je hebt zo n lieve stem was ik nog vergeten te zeggen. Liefs van die van de sigarenbandjes oma xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Marja   Ervaring van Anoniem met medium Marja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sim
  Ervaring met medium Sim
  Sim is een power medium. Zij geeft je de instructies exact vanuit de overtuiging dat het zal werken. Niet opgeven zegt ze. En je voelt dat haar woorden je kracht geven. Een bijzonder coachend medium. Bless you Sim.




Ervaring van John met medium Sim   Ervaring van John met medium Sim   Ervaring van John geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Lieve Marja,

Je bent een topper. Je waarneming via jou mooie tekening kenmerkt jou kwaliteiten. Heel apart hoe jij je informatie doorgeeft. Het klopt allemaal en nog eens zuiver ook. Ik raad iedereen Marja aan. Ze is heel goed. Dankjewel Marja.




Ervaring van Aruna met medium Marja   Ervaring van Aruna met medium Marja   Ervaring van Aruna geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Dank je wel Olga voor jou helderheid. Dit geeft mij rust. Zodat ik weet wat ik moet beslissen.

LG Meola.




Ervaring van Meola met medium Olga   Ervaring van Meola met medium Olga   Ervaring van Meola geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Biba
  Ervaring met medium Biba
  Lieve Biba dankjewel voor je Reading. Alles klopt wat je zegt tot op de detail. Is echt ongelofelijk. Ben verbluft. Wauw wauw. Tot gauw.




Ervaring van Anoniem met medium Biba   Ervaring van Anoniem met medium Biba   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Je had het goed gezien gelijk in het begin en ik realiseer me dat nu. Dus dat moet dan ook gewoon gezegd worden. Je zei je gaat veranderen van baan en dat terwijl ik net was begonnen bij mijn huidige baan. Je hebt gelijk gekregen. Chapeau lieve Nelleke. Heel goed gezien van jou.




Ervaring van V met medium Nellekke   Ervaring van V met medium Nellekke   Ervaring van V geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-groningen.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden