Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-groningen.nl


  Mediums advieslijn in Groningen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online mediums uit Groningen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Sanne je bent geweldig, heb van hem gehoord wat je had gezegd, en ondanks dat het niet leuk was, rust in mijn hart en hoofd. Je bent echt super lief en een eerlijke nuchtere vrouw. Gewoon de beste voor mij.

Girlspower Matty x.




Ervaring van Matty met medium Sanne   Ervaring van Matty met medium Sanne   Ervaring van Matty geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Helaas viel het gesprek weg. Ik heb een fijn gesprek gehad. Veel klopt. De rest moet ik afwachten. Maar heb geloof in dat het uit komt.




Ervaring van Jen met medium Noura   Ervaring van Jen met medium Noura   Ervaring van Jen geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Wauwww ina ongelooflijk hoe je de personen wist te omschrijven waar ik.voor belde en wat je allemaal wist te vertellen alles klopte gewoon.
Meer als 5 sterren ben je zo goed, ben er nog stil van dankjewel dikke knuf van de tweeling hahaha dan weet je wie ik.ben spreek je snel weer.




Ervaring van Xxx met medium Ina   Ervaring van Xxx met medium Ina   Ervaring van Xxx geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Meneer beau al meerdere malen gesproken heel vriendelijk. Wat hij zegt komt ook nog eens uit. Heel erg bedankt .




Ervaring van M met medium Beau   Ervaring van M met medium Beau   Ervaring van M geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Maja
  Ervaring met medium Maja
  Dankjewel voor je mooie consult. Ik ga afwachten of je mooie consulten gaan uitkomen. Je bent een vrolijke en lieve dame, ik wens iedereen om met je te mogen spreken.xxx.




Ervaring van Z. met medium Maja   Ervaring van Z. met medium Maja   Ervaring van Z. geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve Sabine,

Jij bent een van mijn favorieten op de lijn. Alles wat je tot nu toe hebt gezegd is uitgekomen, op werkgebied en in de liefde. Ver van tevoren krijg je inhoudelijk al informatie door over wat er staat te gebeuren. Informatie wat soms in het moment nog niet duidelijk is.maar altijd vlak daarna allemaal uitkomt. Je bent een super lieve vrouw en kei goed in je werk, dankjewel.

Groetjes Daniella.




Ervaring van D. met medium Sabine   Ervaring van D. met medium Sabine   Ervaring van D. geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Bijna alle voorspellingen die je hebt gedaan zijn tot in de detail uitgekomen. Ik was op zoek naar een baan en was daar druk mee bezig. Je beschreef de omgeving waar ik zou komen te werken drukke omgeving, veel mensen, met een kliniek in de buurt, dat het tussen twee bedrijven zou gaan, hoe de gesprekken zouden verlopen, en dat het ook goed zou komen met het inhoudelijke contractvoorstel. Alles maar dan ook alles is uitgekomen. Ik start per 1 december met mijn droombaan. Dankjewel voor alles. Je bent een van de besten op deze lijn.

Liefs, D.




Ervaring van D. met medium SherlockOryn   Ervaring van D. met medium SherlockOryn   Ervaring van D. geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Sasa
  Ervaring met medium Sasa
  Wow wat een mooi en helder consult. Topper. Ik laat weten of hetgeen je voorspelt uit komt.

GR. C




Ervaring van C met medium Sasa   Ervaring van C met medium Sasa   Ervaring van C geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarina
  Ervaring met medium Sarina
  Sarina je bent echt een bijzondere vrouw. Wat ben ik blij dat ik jou al enkele keren heb mogen spreken. In juli voor het eerst gesproken en de voorspellingen zijn voor mij uitgekomen. Nu heb ik je gister en vorige week weer gesproken en heb je wederom een healing gedaan. Door jouw gesprekken voel ik me weer zekerder en rustiger. Je weet ook dingen te vertellen die je ook niet kan weten en het klopt ook. Je vertelde me dat ik echt niet bang en onzeker hoef te zijn en dat de intenties van mijn partner helemaal zuiver zijn. Veel liefs, de dame van wie de partner vast in de kooi zat.




Ervaring van E met medium Sarina   Ervaring van E met medium Sarina   Ervaring van E geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Jos,
dank voor weer de mooie voorspelling.
groeten
Erwin.




Ervaring van Erwin met medium Jos   Ervaring van Erwin met medium Jos   Ervaring van Erwin geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Lieve Sissy, de verbinding viel weg. Maar de afgelopen weken heb ik je vaak gebeld omdat ik zo onzeker was. Je hebt letterlijk over alles wat wij besproken hadden gelijk gehad. De rechter heeft in mijn voordeel besloten. Afgelopen maandag gehoord. Ik bel je al jaren en kan je niet genoeg bedanken. Mijn rots in de branding. Lieve mensen, Sissy is echt een schat en ze komt snel tot de kern van je vraag. Ze is oprecht en eerlijk. Tot snel topper xxxx C.




Ervaring van C met medium Sissy   Ervaring van C met medium Sissy   Ervaring van C geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Je had weer gelijk de zorgkosten worden hoef ik uiteindelijk niet geheel te betalen. Dankjewel.




Ervaring van X met medium Morgane   Ervaring van X met medium Morgane   Ervaring van X geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Yellow
  Ervaring met medium Yellow
  Lieve, lieve, Yellow. Ik heb jou vorige week voor de eerste keer gesproken. Was helemaal onder de indruk van ons gesprek. Ik heb dit nog nooit mogen ervaren zo'n reading. Ik had dit echt nodig. De inzeichten die jij mij heb gegeven, daar ben ik jou eeuwig en atlijd dankbaar voor. Het heeft mij zoveel rust, liefde en warmte gebracht. Je hebt enkel voorspelling gedaan i.v.m de man waar ik al 2 jaar een realtie mee heb, maar die nog vast zit. Ik heb jou op maandag gebeld, op vrijdag hebben we elkaar gezien. En nu komt het. Hij heeft letterlijk de woorden en zelfs dezelfe zin, als jij mij hebt voorspeld. Hij heeft nog zo'n uitspraken verklaringen gedaan, net zoals je had voorspeld, maar ook met jouw woorden. Je zat precies mee met ons aan tafel. Heel bijzonder..Ik heb al verschillende mediums gecontacteerd, maar mijn ervaring met jou heb ik nog nooit met niemand gehad. Dat verdient alle sterren van de hemel en ver daarbuiten. Ook als mens ben je een toffe madam met de nodige humor die ik zeker kan smaken.
Lieve groetjes,
Sofie.




Ervaring van Sofie met medium Yellow   Ervaring van Sofie met medium Yellow   Ervaring van Sofie geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarina
  Ervaring met medium Sarina
  Lieve Sarina, ik had je net aan de lijn. Super knappe reading.
Groetjes k.




Ervaring van K met medium Sarina   Ervaring van K met medium Sarina   Ervaring van K geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ik heb je gisteravond voor het eerst gesproken, en dat zei je gelijk. Ik hoefde niks te zeggen alleen m,n vraag had ik gesteld en jij begon alles te zeggen en alles klopte helemaal, wat ben jij goed zeg en ik hoop dat je voorspelling ook uitkomt. Ik ben die hindoe vrouw met de tatoeage ik raad iedereen aan om te bellen hij is zo goed en zuiver. Tot snel weer Groetjes, L.




Ervaring van L met medium SherlockOryn   Ervaring van L met medium SherlockOryn   Ervaring van L geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Lisa
  Ervaring met medium Lisa
  Beste Lisa,

Ik sprak vandaag met jou ik wil je bedanken voor de goede raad en steun die je me gaf, ik hou je op de hoogte zoals afgesproken liefs Inge.




Ervaring van Inge met medium Lisa   Ervaring van Inge met medium Lisa   Ervaring van Inge geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Lieve Marie tis tijd om je langs deze weg ook zeker nog eens dank je wel te zeggen.
Sedert 5 maanden bel ik je dagelijks in een uiterst zeltzame en erg moeilijke situatie. Telkens weer geef je me de moed en kracht om weer door te gaan. En telkens weer komen jou voorspellingen uit en heb je het bij het rechte eind.
Zonder jou stond ik zeker niet waar ik nu sta.
Je bent de beste marie.
Dank je wel is niet genoeg. Xx
Anneke .




Ervaring van Anneke met medium Marie   Ervaring van Anneke met medium Marie   Ervaring van Anneke geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieverd mijn tegoed was op.
Ik spreek je gauw weer
Je bent de beste op deze lijn

Liefs T.




Ervaring van T met medium Joke   Ervaring van T met medium Joke   Ervaring van T geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Lieve Sonja, zoals ik je beloofd hebt, had ik je aangegeven als de voorspelling uitkomt, die je in mijn kaarten zag, ik een review zou schrijven. Bij deze wil ik je aangeven dat je tijdlijn klopte wat je zei, dat ik binnen twee maanden een studie aangeboden zou krijgen dat gerelateerd zou zijn aan een baan die ik graag wilde. En is uitgekomen. Bedankt daarvoor. Groetjes, Vergin.




Ervaring van Vergin met medium Sonja   Ervaring van Vergin met medium Sonja   Ervaring van Vergin geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Shiloh
  Ervaring met medium Shiloh
  Hoi Shiloh, had je net aan de telefoon ivm de liefde. Ons gesprek werd afgebroken omdat mijn tegoed op was. Zal je raad opvolgen. Dank je wel en bel je nog eens in de toekomst.




Ervaring van L. met medium Shiloh   Ervaring van L. met medium Shiloh   Ervaring van L. geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Yoshua,
Ik wil je heel erg bedanken voor alle inzicht, advies, open en eerlijkheid vanuit je hart.
Alles klopt, alles komt uit.
Je bent een engel op aarde.
Heel veel liefs T.




Ervaring van T. met medium Yoshua   Ervaring van T. met medium Yoshua   Ervaring van T. geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Vitta, ik heb je al enkele keren gesproken en het verbaasd me steeds opnieuw, hou jij in de huid kruipt van men partner het is zo raar maar zo juist. Vitta misschien dat ik het in het begin alles niet zo kon plaatsen, al werd alles toch wel heel snel duidelijk. Nooit zal ik nog twijfelen wie ik bellen moet en ik raad dan ook anderen aan om jou te bellen. Linne.




Ervaring van Linne met medium Vitta   Ervaring van Linne met medium Vitta   Ervaring van Linne geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Ik heb je 3 keer gesproken, ons eerste gesprek heb je mij aantal dingen verteld waarmee je mij zo onder de indruk heb gelaten. ik vond onze gesprekken zo bijzonder, je lieve zacht stem geeft mij zoveel warmte en ben zeker van overtuigd dat je voorspellingen uitkomen. Je bent een aanwinst op deze lijn,aanrader. Xxx.




Ervaring van Z. met medium Noura   Ervaring van Z. met medium Noura   Ervaring van Z. geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Vanavond heb ik Ina mogen spreken voor het eerst, en ik sta gewoon versteld van alles wat zij mij heeft kunnen vertellen. Ik heb veel mediums gesproken maar zij is een van de beste op de lijn.




Ervaring van Anoniem met medium Ina   Ervaring van Anoniem met medium Ina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  2 keer met Sophia gesproken, waaronder vandaag. Je hebt helemaal gelijk hoor, ik heb m'n examen voor het aftoetsen gehaald hoor. Zo blij ben ik. Ongelooflijk, en je wist ook meteen bij m'n naam te horen dat ik je in het verleden ook al had gebeld. Ook zag je meteen in de kaarten dat ik m'n studie ook ga halen, zonder dat ik het van te voren hebt gevraagd. net zoals de liefde. Als dat ook uitkomt spring ik een gat in de lucht ;-) Hartstikke bedankt voor het meekijken Sophia en tot horens ;-).




Ervaring van L. met medium Sophia   Ervaring van L. met medium Sophia   Ervaring van L. geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Beste Joke.
Vanmiddag jou weer gebeld vanwege Basje die sinds gisteravond niet meer thuis was gekomen. Zoals geen ander weet jij alles van vermiste dieren, je had weer gelijk, Basje kwam 1 uur naar jou gesprek weer thuis.
Heel erg bedankt joke, dikke knuff voor de fijne gesprekken.




Ervaring van Leeuwtje met medium Joke   Ervaring van Leeuwtje met medium Joke   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  lieve Amira, bedankt voor je adviezen.
Ben heel erg in de war door wat er gebeurd is en idd dit is geen fase en hij zal ermee doorgaan. Ik moet het nog beseffen.




Ervaring van S met medium Amira   Ervaring van S met medium Amira   Ervaring van S geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarina
  Ervaring met medium Sarina
  Lieve Sarina, pracht mens,
dank voor je zeer positieve reading gisteren. Heel mooi vooruitzicht voor mij. Veel ophelderingen die je zag, ik heb vertrouwen erin. Samen met jouw ga ik ervoor. Mij recht geduld. In vele opzichten heb je mij goede voorspellingen gegeven waar ik ook verbaasd over was. je bent een topper. Dank je wel lief Medium Sarina.




Ervaring van lus met medium Sarina   Ervaring van lus met medium Sarina   Ervaring van lus geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Je voelde het weer feilloos aan. De stress het verdriet de pijn. Ik hoef niets te zeggen en je weet precies hoe je mij weer rustig krijgt. Heel erg bedankt voor de meditatie. Ik voelde het vanaf mijn kruin tot aan mijn tenen. Ik voelde zoals je mij begeleide en ook de bedoeling was de negativiteit werkelijk uit mij stromen. En ook de ontmoeting met mijn overleden vader waardoor ik hoofdstukken kon afsluiten. Wat een mooie bijzondere ervaring heb je mij laten beleven precies wat ik nodig had. Je liet mij echt tot rust komen. Ik ga deze techniek zeer zeker vaker toepassen. Heel erg bedankt voor je hulp en energie. Tot de volgende keer .




Ervaring van Mona met medium Yoshua   Ervaring van Mona met medium Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuki
  Ervaring met medium Yuki
  Ongelooflijk goed.
De moeite waard om te bellen.




Ervaring van Een collega met medium Yuki   Ervaring van Een collega met medium Yuki   Ervaring van Een collega geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuki  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Gisteren voor de eerste keer naar joke gebelt in verband vermiste poes,daar ze al dagen weg was. Joke zei me ze komt terug oktober-november, vanmorgen was mijn poes terug.
Zou zeggen heb je een vraag over een vermist huisdier of een andere vraag, wel bel zeker naar Joke,de enigste die het zo goed kan zien over huisdieren over de andere voorspelling is het nog afwachten, maar als die uitkomt dan bel ik je zeker terug mercie.




Ervaring van Ann met medium Joke   Ervaring van Ann met medium Joke   Ervaring van Ann geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Eerlijk en geen gezweef. Alles is zo herkenbaar. Bedankt.




Ervaring van S met medium May Kensley   Ervaring van S met medium May Kensley   Ervaring van S geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Ik wil u bedanken voor het fijne gesprek en ik hou u op de hoogte.




Ervaring van Sinti met medium Kristal   Ervaring van Sinti met medium Kristal   Ervaring van Sinti geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Lieve Sissy, inmiddels ken ik je 2 jaar en tot nu alles wat je hebt verteld tijdens je consult is uitgekomen.
Sissy is eerlijk, oprecht, sterk ziet alles heel goed en jouw voorspellingen kloppen.
Ik ben je heel dankbaar en dat je me altijd gerust kan stellen. Sissy je bent een topper en ga zo door.




Ervaring van T. met medium Sissy   Ervaring van T. met medium Sissy   Ervaring van T. geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk,
Terwijl iedereen bleef zeggen, hij komt naar Nederland, bleef jij volhouden dat het niet ging gebeuren omdat hij getrouwd was en kinderen had.
Waar ik vandaag helaas de bevestiging van kreeg.
Bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-groningen.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden