Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-groningen.nl


  Mediums advieslijn in Groningen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online mediums uit Groningen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Delilah
  Ervaring met medium Delilah
  Lieve schat, dankjewel voor je readings. Een jaar geleden had je al voorspelt dat ik eind 2020 zwanger zou zijn en 3 weken geleden erachter gekomen dat je helemaal gelijk hebt. Nu afwachten op de gender reveal en kijken of ik dat ook klopt (heb er volle vertrouwen in). Your my favorite, dankjewel voor alles.




Ervaring van Aroena met medium Delilah   Ervaring van Aroena met medium Delilah   Ervaring van Aroena geplaatst op 27 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Delilah  


Ervaringen van bezoekers met medium Roy
  Ervaring met medium Roy
  Dankjewel Roy. Tis altijd weer fijn om met jouw te spreken. Twijfels verdwijnen en ik waardeer het zeer als je me blijft wijzen op mijn grenzen. De manier hoe je dit doet, ervaar ik als zeer prettig. Vakkundig, in alle eenvoud en altijd zonder een oordeel. Liefs Thanks.




Ervaring van Wilma met medium Roy   Ervaring van Wilma met medium Roy   Ervaring van Wilma geplaatst op 27 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met medium Aquila
  Ervaring met medium Aquila
  Je gesproken vandaag, ook over mn kids. Je was zo erg on point over wat er nu speelt. En gaf me onwijze goeie tips mee. Helaas verbrak de verbinding, maar ik wil je echt bedanken. Ik kan echt weer goed verder nadat ik je gesproken heb.

Dank je.




Ervaring van C met medium Aquila   Ervaring van C met medium Aquila   Ervaring van C geplaatst op 27 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Aquila  


Ervaringen van bezoekers met medium Aquila
  Ervaring met medium Aquila
  Lieve Aquila,

Onbeschrijfelijk en ongevenaard hoe sterk je bent in je gaven. Zonder enige voorinformatie ga je direct door in de kern van de situatie, en kan je iedere situatie op een eerlijke manier uitleggen zodat ze begrijpbaar is, maar ook rust geeft ongeacht wat het antwoord is. Je coaching hierin is op zulke krachtige en zuivere manier dat alles uiteindelijk een win-win situatie wordt. Los hiervan loopt het ook iedere keer zoals je voorspelt. Zelfs je kleine bij details komen uit. Ik belde je even terug ivm de liefde, hierna zei je ook uit het niets dat ik moest opletten met een waterlek thuis ( kwam helemaal uit de lucht vallen voor me), maar moet het je nageven dat ook dit is uitgekomen. Dank je wel dat ik je zondag 24/1 opnieuw mocht bellen. Dank je wel om er steeds te zijn op het juiste moment. Dank je wel dat je je gaves wil delen met me. Dank je wel dat je me uit een uitzichtloze situatie hebt gehaald mbv je eerlijkheid en zuivere inzichten die ook uitkomen. Dank je wel.

Veel liefs.




Ervaring van .. met medium Aquila   Ervaring van .. met medium Aquila   Ervaring van .. geplaatst op 27 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Aquila  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beau is echt een topper op de lijn. Bedankt voor je steun en dat je mij de goede richting op hebt gestuurd. We wisten beiden dat mijn ex een hoop geheimen had, en door regelmatig te praten zijn we er eindelijk achter wat het probleem was. Wat ben ik blij met de keuze die ik nu heb gemaakt voor mijzelf en de kinderen en op naar een mooie nieuwe toekomst. Groetjes Valentine.




Ervaring van V met medium Beau   Ervaring van V met medium Beau   Ervaring van V geplaatst op 26 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Heb zojuist Mathilda aan de lijn gehad en ze heeft me ontzettend goed geholpen en goede adviezen meegegeven. Ik had dit echt even nodig om te horen. Dankjewel. Ik kan hier echt iets mee. Je hebt me in mijn kracht gezet. Liefs R.




Ervaring van R. met medium MathildaNili   Ervaring van R. met medium MathildaNili   Ervaring van R. geplaatst op 26 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Sorella
  Ervaring met medium Sorella
  Hele goede tips meegekregen. Hopelijk komt het met het werk snel in orde. Dankjewel Sorella.




Ervaring van S met medium Sorella   Ervaring van S met medium Sorella   Ervaring van S geplaatst op 26 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met medium Vaneza
  Ervaring met medium Vaneza
  Lieve Vaneza, jij bent een super geweldige dame. Ik heb je voor de 2e keer gebeld en je hebt het wederom bevestigd. Je bent puur, zuiver en oprecht in je reading. Geen enkele vraag is jou teveel, je leeft mee en zoekt alles tot de kern uit. Voorspellingen komen uit. Veel dank en liefs xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Vaneza   Ervaring van Anoniem met medium Vaneza   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Jeetje Sanne wat een geweldige reading gaf je me, ben er nog een beetje beduusd van.Wilde je zo graag spreken en nu na weken eindelijk gelukt. Was het wachten waard, en als je verrast wil worden dit medium is een engel. Voor mij een openbaring.




Ervaring van Nasiri met medium Sanne   Ervaring van Nasiri met medium Sanne   Ervaring van Nasiri geplaatst op 26 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Ik schrijf deze recensie omdat ik me zeer aangetrokken voel tot dit medium wat zij zegt komt altijd uit, tijd is niet te peilen in de spirituele wereld maar het komt uit. Ze geeft mij veel vertrouwen in het leven en wat allemaal gaande is op dit moment bij mij, ook veel steun en vooral een luisterend oor heeft Catharina. Ik bel haar nu ongeveer zo'n 1,5 jaar en voel me nog steeds zeer vertrouwd bij haar. Ze zegt precies hoe het zit en niet anders, lieve mensen ik raad jullie deze paragnost ten zeerste aan om haar te bellen, ze is de moeite waard.
Heel veel dank tot nu toe, en ik hoop dat ik je nog jaren lang mag spreken via de lijn je bent fantastisch.

Liefs,
RAM.




Ervaring van RAM met medium Catharina   Ervaring van RAM met medium Catharina   Ervaring van RAM geplaatst op 25 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Dankjewel voor de mooie reading.
Liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Lola   Ervaring van Nathalie met medium Lola   Ervaring van Nathalie geplaatst op 25 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra, Een voorspelling is uitgekomen hij heeft contact opgenomen.
Nu nog even afwachten wat de rest betreft. Maar heb er vertrouwen in. Dankuwel.




Ervaring van Petra met medium Cassandra   Ervaring van Petra met medium Cassandra   Ervaring van Petra geplaatst op 25 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  jahoor cassandra je had weer is gelijk over die korte ziekehuis opname je bent goed knuf.




Ervaring van xxxx met medium Cassandra   Ervaring van xxxx met medium Cassandra   Ervaring van xxxx geplaatst op 25 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Lieve Meine, ik heb heel erg veel aan jou altijd altijd. Je bent super eerlijk in je waarnemingen, daarom blijf ik ook steeds terug komen bij jou als trouwe beller. Je bent de beste naar mijn inziens. Ik vraag iedereen om dit medium eens te bellen, wat hij zegt komt altijd uit. Dank voor al die jaren dat ik je nu ken, je bent een grote steun voor mij.

Veel liefs RAM.




Ervaring van Ram met medium Meine   Ervaring van Ram met medium Meine   Ervaring van Ram geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Dag Leandra,

Ik wil je langs deze weg bedanken voor je steun en luisterend oor tijdens een van de moeilijkste momenten in mijn leven. Je woorden brengen me tot rust en doen me hopen op een betere toekomst. Een oprechte dankjewel .
.




Ervaring van Stiertje van 44 met medium Leandra   Ervaring van Stiertje van 44 met medium Leandra   Ervaring van Stiertje van 44 geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Shiloh
  Ervaring met medium Shiloh
  Dank je voor jouw heldere en duidelijke advies. Al was ik wat ongeduldig, jouw boodschap is goed ontvangen door mij. Je hebt mij gerust gesteld en ik kan weer verder op mijn pad. M.




Ervaring van M met medium Shiloh   Ervaring van M met medium Shiloh   Ervaring van M geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Dank je wel voor je uitgebreide reading. Ik hoefde niets te zeggen en je wist al aan te geven waar ik over belde. Je hebt me alles uitgelegd. Echt ongelooflijk. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Liefs van As..




Ervaring van As...... met medium SherlockOryn   Ervaring van As...... met medium SherlockOryn   Ervaring van As...... geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk,

Ik was al een tijd op zoek naar huizen en steeds bij een huis gaf u aan de het niet zou lukken. En bij de laatste keer gaf u aan dat het wel zou lukken en alweer is uw voorspelling uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Ik vind haar eerlijk.




Ervaring van Carmen met medium Vitta   Ervaring van Carmen met medium Vitta   Ervaring van Carmen geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vera Ann
  Ervaring met medium Vera Ann
  Zo fijn om wat meer inzicht te krijgen in de belevingswereld van mijn kat. Dank je wel en ik noem haar altijd mijn godin, dus dat zit goed.




Ervaring van Malika met medium Vera Ann   Ervaring van Malika met medium Vera Ann   Ervaring van Malika geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Hoi Gazali, je getuigenis over de toets die ik afgelopen vrijdag heb gemaakt is uitgekomen, ik ben geslaagd zoals je zei.
Ik houd je op de hoogte over de andere getuigenissen. Bedankt.




Ervaring van Jennifer met medium Gazali   Ervaring van Jennifer met medium Gazali   Ervaring van Jennifer geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Tjitske
  Ervaring met medium Tjitske
  Dank je wel voor het fijne verhelderende gesprek.




Ervaring van . met medium Tjitske   Ervaring van . met medium Tjitske   Ervaring van . geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Dank Sophia, voor je heldere en directe duiding van zaken die voorliggen. De adviezen over het eigen deel neem ik ter harte.




Ervaring van anoniem met medium Sophia   Ervaring van anoniem met medium Sophia   Ervaring van anoniem geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Sissy is duidelijk, snel met antwoorden. Goed medium houd je niet onnodig lang aan de lijn.




Ervaring van Y met medium Sissy   Ervaring van Y met medium Sissy   Ervaring van Y geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Dank je wel lieve Anne. Jouw spirituele begeleiding is zo waardevol voor mij. Ik zal blijven doorschrijven.




Ervaring van Malika met medium Anne   Ervaring van Malika met medium Anne   Ervaring van Malika geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Dank mierke voor alles wat je voor mij en m'n zus doet.
We hebben veel aan je.
Ik raad mierke zeker aan. Ze is heel zuiver en oprecht
.




Ervaring van Michelle met medium Mierke   Ervaring van Michelle met medium Mierke   Ervaring van Michelle geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve lieve Olga,

Al zoveel jaren spreek ik jou en heb ik een band met jou die niet in woorden uit te leggen is, alles bespreken we met elkaar en ik heb zo'n enorme grote steun aan jou, je bent zo lief en eerlijk persoon, alles kan ik zeggen, we kunnen lachen en ik kan bij jou uithuilen mijn zorgen bespreken werkelijk waar alles. Met pijn in me hart moet ik je nu even wat minder bellen dat is niet omdat ik het niet wil maar je weet de reden, ik wil het juist heel graag van alles wil ik het liefste jou elke dag spreken, maar voor de komende weken moet dit even anders en dat pijn omdat ik even niet anders kan, ik ben er verdrietig over en ik zal het heel heel moeilijk vinden want het liefste ben ik er morgen weer maar ik spreek je maandagochtend.(hoe graag ik het ook gewoon zoals altijd elke dag zou willen want dat wil ik het liefste)
Ik kan mij geen beter iemand wensen dan jij je bent en blijft de beste.
Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Ik heb je voor het eerst gesproken. Waauwwww. Alleen mijn naam, leeftijd en je was daarrna niet meer te stoppen aan alle informatie die je doorgaf. Alles klopte tot in details. Je verkoopt geen zoete broodjes maar je geeft duidelijk aan wat er speelt. Echt een aanrader. Ik bel je zeker terug.




Ervaring van Li met medium Ysis   Ervaring van Li met medium Ysis   Ervaring van Li geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Dag Vitta, Hartelijk dank voor het hele fijne gesprek van daarstraks 22 januari. Je kan invoelen als geen ander. Tot de volgende, warme groet, Myriam en Millie.




Ervaring van Myriam met medium Vitta   Ervaring van Myriam met medium Vitta   Ervaring van Myriam geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Dank je Arend. Jij kan echt goed invoelen waar het probleem ligt en je geeft echt concrete tips om mee aan de slag te gaan. Ivm roodheid linkeroog lid geblokkeerde zenuw.




Ervaring van Anoniem met medium Arend   Ervaring van Anoniem met medium Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine,
Ik bel u al een geruime tijd over bepaalde zaken, u weet welke deze zijn. Op het financiele zit u steeds spot on. De afgelopen jaren heb ik vele fransformaties doorgemaakt. U steunt mij nog steeds hierin. Ik vind dat u goed bent in datgene wat u doet. De kaarten liegen niet, maar zeggen geen namen. U bent een prettig persoon om mee te praten, ook als ik mij weer eens te veel zorgen maak verzekering. Hiervoor mijn dank en aanbeveling voor mensen die zoekende zijn op de lijn. Salut. Anonieme man.




Ervaring van Er met medium Karine   Ervaring van Er met medium Karine   Ervaring van Er geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Heb altijd fijne gesprekken met u, u bent eerlijk net met u gesproken, alleen hoop ik je straks nog even belangrijk te spreken alles wat u verteld klopt 100 procent hopelijk tot straks.




Ervaring van Melissa met medium Ysis   Ervaring van Melissa met medium Ysis   Ervaring van Melissa geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Sorry dat ik wegviel, maar bedankt voor je mooie consult. Heel veel herkenning in wat je vertelde. Dus nu maar vertrouwen dat het contact met J weer terugkomt.




Ervaring van Esmeralda met medium Nour   Ervaring van Esmeralda met medium Nour   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Bonny
  Ervaring met medium Bonny
  Lieve Bonny, u bent een prachtige engel.
Ik laat u zeker weten als er contact is geweest.
Heb ook wel gelachen met u, prachtig.

Supermooie reading gehad, mijn dank is groot.



Een hele stevige knuffel van mij.




Ervaring van Happy girl met medium Bonny   Ervaring van Happy girl met medium Bonny   Ervaring van Happy girl geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met medium Moni
  Ervaring met medium Moni
  Beste Moni, Bedankt voor het mooie consult. Je bent echt een goede medium, duidelijk, eerlijk en kan goed invoelen. Ik heb er vertrouwen in dat je voorspellingen zullen uitkomen. Groetjes Mim.




Ervaring van M met medium Moni   Ervaring van M met medium Moni   Ervaring van M geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-groningen.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden