Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-groningen.nl


  Mediums advieslijn in Groningen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Ysis
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Super, meteen raak. De moeite waard voor inzichten.




Ervaring van Nicole met medium Ysis   Ervaring van Nicole met medium Ysis   Ervaring van Nicole geplaatst op 4 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Bedankt voor de steun die je me geeft je bent een echte lieve vrouw met een hart van goud. Liefs Monique .




Ervaring van Liefhooghe Monique met medium Ysis   Ervaring van Liefhooghe Monique met medium Ysis   Ervaring van Liefhooghe Monique geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  She is the best.. Door zijn vrienden zag het eruit dat we niet samen mochten komen . Maar zoals je zei dat het goed zou komen is het idd goed gekomen en veel hechter zelfs. We zouden elkaar zien ook dat klopt. Om een lang verhaal kort te maken alles is tot in detail uitgekomen. Je bent echt een topper en hoe je mensen kan omschrijven. Chapeau.

Happy Valentine je weet wel wie xxxx.




Ervaring van Kv met medium Ysis   Ervaring van Kv met medium Ysis   Ervaring van Kv geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Ysis is een Schat. Naast een zeer lieve en betrokken consulente ,ook een zeer sterke intuitie en fijne en rake waarnemingen. Dank je wel lieve Ysis van het Lieveheersbeestje.




Ervaring van Lieveheersbeestje met medium Ysis   Ervaring van Lieveheersbeestje met medium Ysis   Ervaring van Lieveheersbeestje geplaatst op 14 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Ze is geweldig ik had haar gesproken ze had me veel dingen verteld over me werk en liefde. En alles is uitgekomen prachtig ze is heel zuiver en echt eerlijk.




Ervaring van Sunita met medium Ysis   Ervaring van Sunita met medium Ysis   Ervaring van Sunita geplaatst op 13 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Ik heb je voor de eerste keer gesproken ik wacht af wanneer het uitkomt.




Ervaring van schorpioen met medium Ysis   Ervaring van schorpioen met medium Ysis   Ervaring van schorpioen geplaatst op 11 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Ysis, ik heb je gisteren gebeld en je bent een fantastisch medium. Een lieve vrouw die met je meegaat terwijl ze jouw leven open legt, verleden, heden en de toekomst. En dit op een rustige, vriendelijke manier. Ze houdt je ook niet langer dan nodig aan de lijn. Echt zeer goed in haar aanvoelen. Alles wat ze mij vertelde was oh zo juist.
De toekomst nog effe afwachten, maar ik geloof er echt in.




Ervaring van spiritueel met medium Ysis   Ervaring van spiritueel met medium Ysis   Ervaring van spiritueel geplaatst op 7 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Ik heb Ysis reeds 2 keer gebeld. Het is een echte aanrader.




Ervaring van een blije beller met medium Ysis   Ervaring van een blije beller met medium Ysis   Ervaring van een blije beller geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Een lieve en oprechte dame met llieve stem en ze houdt je zeker niet aan het lijntje. Alles wat ze zei klopte en wat ze over de toekomst zei daar geloof ik in.

Bedankt lieve Ysis, ik kan weer positief verder blijven hopen.
Dikke knuffel en tot weder horen.

Het meisje met hartpijn en dat volgend jaar gaat samen wonen :-).




Ervaring van A en G met medium Ysis   Ervaring van A en G met medium Ysis   Ervaring van A en G geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Dag Ysis, hartelijk dank vr het gesprek van daaarnet. Ik voelde me onmiddellik begrepen, Warme groet aan u en uw katje.




Ervaring van Myriam met medium Ysis   Ervaring van Myriam met medium Ysis   Ervaring van Myriam geplaatst op 27 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-groningen.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden