Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-groningen.nl


  Mediums advieslijn in Groningen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Sissi
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  Sissi is een integer en lief medium die tegelijkertijd heel goed weet waarover ze praat.
Bij een eventuele onduidelijkheid laat ze niet los en zal ze, kost wat kost, zodanig onderzoeken totdat er duidelijkheid is.
Ik heb veel aan Sissi te danken mbt inzichten verkrijgen en lijntjes uitzetten.
Ik raad Sissi zeker aan als je duidelijkheid wil mbt een bepaalde situatie of een bepaald probleem.

.




Ervaring van Jeanine met medium Sissi   Ervaring van Jeanine met medium Sissi   Ervaring van Jeanine geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  Dank je wel je bent geweldig. Merci voor de foto aan heilige Tita.




Ervaring van Anneke met medium Sissi   Ervaring van Anneke met medium Sissi   Ervaring van Anneke geplaatst op 21 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  Sissi, je bent geweldig.
Je helpt mij keer op keer weer de positiviteit op te pakken en je leert mij hoe ik spiritueel met de uitdagingen om moet gaan. Bij elke telefoongesprek kom ik tot nieuwe Inzichten. Je bent liefdevol en wilt graag helpen en steekt zelfs een kaarsje aan als extraatje.
Ik wil je bedanken voor je mooie voorspellingen.




Ervaring van S met medium Sissi   Ervaring van S met medium Sissi   Ervaring van S geplaatst op 6 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  lieve Sissi, bedankt voor de steun, je hulp.
Niets is je teveel en altijd als ik je bel krijg ik zonder vragen een liefdevol kaarsje aangestoken van je om de hulp extra kracht te geven.
Gelukkig komen de dingen ook goed zoals je zegt.
Knuf.




Ervaring van anoniem met medium Sissi   Ervaring van anoniem met medium Sissi   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  Dankjewel voor je advies, de kaarsen en het zo begaan zijn met je klanten ook na de telefoon. Altijd een plezier om met jou te bellen en al je voorspellingen komen steeds uit. Dankjewel.




Ervaring van Julie met medium Sissi   Ervaring van Julie met medium Sissi   Ervaring van Julie geplaatst op 4 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  Sissi, het was een heel open en klaar gesprek. Het was een bevestiging van mijn gevoel. Ze zit echt wel juist.
Dank je.
M.




Ervaring van M met medium Sissi   Ervaring van M met medium Sissi   Ervaring van M geplaatst op 3 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  Hey Sissi, zeer fijn om nog es even met jou "van gedachten", "van gevoel" te wisselen. Het met jou te kunnen hebben, over wat me zeer na aan het hart ligt, warme groet. (27/04).




Ervaring van Myriam met medium Sissi   Ervaring van Myriam met medium Sissi   Ervaring van Myriam geplaatst op 27 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  Lieve Sissi, twee weken geleden vroeg ik aan u of mijn dochter en schoonzoon veilig terug naar huis zouden komen van de vakantie bestemming. U zij volmondig ja en ja, ze zijn veilig en gezond terug gekomen. Dank je wel voor het goede raad.




Ervaring van Linda met medium Sissi   Ervaring van Linda met medium Sissi   Ervaring van Linda geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  Aangename vrouw om mee te praten. Ik ben blij dat ik haar heb gesproken. Tot later nog eens Sissi.




Ervaring van Inge met medium Sissi   Ervaring van Inge met medium Sissi   Ervaring van Inge geplaatst op 4 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  Sissi, dank je wel voor het gesprek, de steun, het licht dat ik heb mogen ervaren en de tips die mijn hebt gegeven. Het helpt en het werkt.
Lieve en warme groetjes.




Ervaring van Linda met medium Sissi   Ervaring van Linda met medium Sissi   Ervaring van Linda geplaatst op 1 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  Sissi dankjewel voor het fijne gesprek en het feit dat je zelf de intentie aangaf om een kaars aan te steken met beide foto's bij heel liefdevol.




Ervaring van Inge met medium Sissi   Ervaring van Inge met medium Sissi   Ervaring van Inge geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  Goeie dag Sissi. Hartelijk dank vr het hele fijne, geruststellende gesprek van daarnet (17/01) zeer waardevol. Warme groet.




Ervaring van Myriam met medium Sissi   Ervaring van Myriam met medium Sissi   Ervaring van Myriam geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  Moeite waard om met Sissi in contact te komen komt met oprechte dingen die men kan plaatsen en nu afwachten natuurlijk maar hou jouw op de hoogte.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met medium Sissi   Ervaring van Angela met medium Sissi   Ervaring van Angela geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  een heel lieve dame die oprecht zegt wat ze doorkrijgt.
draaid niet rond de pot.
ook een heel goed gevoel gekregen na het gesprek met haar, had weer energie en batterijen waren opgeladen
hartelijk dank hiervoor.




Ervaring van JJ met medium Sissi   Ervaring van JJ met medium Sissi   Ervaring van JJ geplaatst op 21 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  Aangenaam consult gekregen. En een blokkade samen kunnen wegwerken. Helder, krachtig en een warme persoonlijkheid. Leuk om samen te werken.




Ervaring van Bibi met medium Sissi   Ervaring van Bibi met medium Sissi   Ervaring van Bibi geplaatst op 25 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-groningen.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden