Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-groningen.nl


  Mediums advieslijn in Groningen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Sid
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Ik heb meneer Sid al meerdere malen gesproken en heeft altijd gelijk gehad. Ik bel 200x met de zelfde vraag en meneer blijft altijd even vriendelijk.

Meneer Sid heel erg bedankt voor uw geduld en vriendelijkheid.




Ervaring van M met medium Sid   Ervaring van M met medium Sid   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Heb je net gesproken, wilde je nog bedanken voor alles wat je me vertelde. Ik ga er zeker iets mee doen.
Groeten Katja.
.




Ervaring van Katja met medium Sid   Ervaring van Katja met medium Sid   Ervaring van Katja geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Dank je wel Sid, je weet me altijd gerust te stellen.




Ervaring van Ingrid met medium Sid   Ervaring van Ingrid met medium Sid   Ervaring van Ingrid geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Dank je Sid voor het fijne gesprek op dit later uur. Heel rustgevend heel knap.




Ervaring van Inge met medium Sid   Ervaring van Inge met medium Sid   Ervaring van Inge geplaatst op 20 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Sid, je voelt alles zo goed aan. Je bent echt geweldig, uw adviezen zijn goud waard. Ik heb er geen woorden voor. Dank je wel Sid.




Ervaring van An met medium Sid   Ervaring van An met medium Sid   Ervaring van An geplaatst op 22 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Waar moet ik beginnen lieve meneer Sid. Ik heb u nu al een paar keer gebeld en vannacht (over enen of zo was het) belde ik u zelfs helemaal in tranen op zoals u waarschijnlijk nog weet. Was compleet overstuur vanwege iets wat eerder was voorgevallen op de avond. En al na ons 1e gesprek wist u mij wonderbaarlijk te kalmeren en zelfs aan het lachen te maken. Vanwege beltegoed dat al op was heb ik u toen niet eens fatsoenlijk kunnen bedanken dus belde ik u nog eens kort op. Maar ook deze keer was het gesprek naar mijn gevoel veel te vlug afgelopen dus bij deze mijn hartgrondige dank dat ik dankzij u wel rustig kon gaan slapen. U zette me terug in mijn eigen kracht en zei dat ik gewoon moest vertrouwen op die goede afloop die u ook al eerder had gezien. En dat ik mij daarbij door niets of niemand moest laten beinvloeden of onder druk zetten. Prachtig hoe u dat wist te brengen. Zo diplomatiek maar toch kwam de boodschap meer dan duidelijk over bij mij. Ik mag niemand laten beslissen over mijn leven hoe goed bedoeld dan ook. Ik heb het nu echt begrepen hoor. Dus super hartelijk bedankt voor uw geruststelling en troost. Was echt geweldig lief.

Judy.




Ervaring van Judy met medium Sid   Ervaring van Judy met medium Sid   Ervaring van Judy geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Zojuist sprak ik je, wat was het een fijn gesprek. Spijker op de kop en heel erg goed advies en inzichten. Ik laat het je weten, ik heb nu zeker het vertrouwen er in.
Bedankt voor de duidelijke uitleg en tips.




Ervaring van Cathy met medium Sid   Ervaring van Cathy met medium Sid   Ervaring van Cathy geplaatst op 14 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Hoi, ik heb je vanavond voor de eerste gesproken. Waw. Zoveel goeie raad die je me hebt meegegeven. Zo goed dat je kan invoelen op situaties en die ook kan omschrijven. Ik ben benieuwd naar de voorspelling. Ik kon in elk geval heel goed plaatsen wat je allemaal zei. Wat mij betreft een dikke 5 sterren.
Dank je wel en ik spreek je zeker nog Fanny.




Ervaring van Fanny met medium Sid   Ervaring van Fanny met medium Sid   Ervaring van Fanny geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Heb je de laatste vaak gebeld en je blijft geduldig en vriendelijk. Wilde je bedanken voor je steun van de afgelopen tijd. Voor professionele hulp kan iedereen terecht bij Sid. Nu nog die krachtige man, ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Selma met medium Sid   Ervaring van Selma met medium Sid   Ervaring van Selma geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Sid is een consulent met een zeer hoge trilling en frequentie. Hij overziet moeiteloos het gehele spectrum van jouw ziel en verwoordt deze met een buitengewone precisie. Een van de meest zuivere mediums op deze lijn. Dank Sid voor je wijsheid..




Ervaring van Anja met medium Sid   Ervaring van Anja met medium Sid   Ervaring van Anja geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Zeer prettig gesprek gehad met Sid. Hij weet goed in te voelen en helder en begrijpelijk te verwoorden wat er speelt. Daarbij geeft hij goede adviezen.




Ervaring van A. met medium Sid   Ervaring van A. met medium Sid   Ervaring van A. geplaatst op 6 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Dank je wel Sid.




Ervaring van M met medium Sid   Ervaring van M met medium Sid   Ervaring van M geplaatst op 28 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Wat een vriendelijke man die je gelijk geruststelt met wat je ook zit. Beide keren zijn zijn voorspellingen uitgekomen.




Ervaring van wendy met medium Sid   Ervaring van wendy met medium Sid   Ervaring van wendy geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Ik kan uren praten met Sid, helder met zijn gesprekken, straight to the point. Dankje Sid, ben benieuwd naar die nieuwe man, ow zakenman moest het zijn :)).




Ervaring van Sel met medium Sid   Ervaring van Sel met medium Sid   Ervaring van Sel geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Accuraat. Zakelijk. To the point. Eerlijk. Waard voor het geld.




Ervaring van V met medium Sid   Ervaring van V met medium Sid   Ervaring van V geplaatst op 5 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Ik vond het een aangenaam gesprek. Alleen jammer dat je hem moeilijk kan bereiken vanwege veel in gesprek. Zou je graag nog eens spreken. Veel liefs. N.




Ervaring van NB met medium Sid   Ervaring van NB met medium Sid   Ervaring van NB geplaatst op 1 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Hi Sid. Heb jou zojuist gesproken. Wilde toch even een berichtje achterlaten. Het was echt en fijn gesprek met ook humor die ik net nodig had. Ik hoop dat jouw voorspellingen uitkomen, maar heb hier het volste vertrouwen in. Laat die zon maar GOED schijnen. vooral in Zuid Frankrijk. :-) Hopelijk weet je nu wie ik ben. En ik bel je zeker nog eens. De ZONNIGE groetjes van F.




Ervaring van F met medium Sid   Ervaring van F met medium Sid   Ervaring van F geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Wat ben ik blij dat ik U mag spreken.
U bent thuis in
alles wat ik U vraag .U brengt het op zo een fijne, aangename manier ,en waar .
ONGELOOFWAARDIG.
U gaat nog zeker van mij horen ,weet dat ik U hulp nog zeker nodig heb .
Graag tot horens
Dankje.




Ervaring van onbekend met medium Sid   Ervaring van onbekend met medium Sid   Ervaring van onbekend geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Mijn eerste gesprek met Sid. Heeft me gelijk weten gerust te stellen en daarbij mooie raad gegeven. Dank je wel daarvoor zie alles ook gewoon met meer kracht en motivatie. T voelde echt goed aan, zeker een aanrader mensen.




Ervaring van wendy met medium Sid   Ervaring van wendy met medium Sid   Ervaring van wendy geplaatst op 8 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Hoi Sid. Ik heb je vanavond voor het eerst gesproken. Ik vond het een super fijn gesprek. Je hebt veel rake punten genoemd en hiernaast mij goede tips gegeven hoe nu verder te handelen. Ik hoop dan ook dat je gelijk hebt maar je hebt grote twijfels bij mij weggenomen. Ik laat het zeker weten wanneer er vooruitgang is. Voor nu hartelijk dank en wellicht tot een volgende keer. Warme groet F.




Ervaring van F met medium Sid   Ervaring van F met medium Sid   Ervaring van F geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Lieve Sid, dank voor alle leuke dagelijkse gespreken. Je hebt een ontzettend mooie gave, je kan ook goed coach, mensen en situaties zeer goed aanvoelen. Ik kan uren met jou praten. Alvast dank voor de steun en coaching de laatste maand met mijn onvoorspelbare situaties. Hopelijk wordt alles beter en stabiel vanaf de zomer. Alvast dank voor alle inzichten en adviezen. Je bent zeer goed. Dank aan jou en gidsen. Mooi werk. Groetjes, S.




Ervaring van S. met medium Sid   Ervaring van S. met medium Sid   Ervaring van S. geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  SIid,

Je bent de beste. Dank voor alle steun.
Isabelle.




Ervaring van Isabelle met medium Sid   Ervaring van Isabelle met medium Sid   Ervaring van Isabelle geplaatst op 27 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Hartelijk dank voor zojuist. Woorden schieten nu te kort bij mij. Eye openers, tips, voorspellingen, communicatie met je eigen hogere zelf, dierbaren.
Dank je wel.




Ervaring van NS met medium Sid   Ervaring van NS met medium Sid   Ervaring van NS geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Dank je wel Sid voor de fijne gesprekken. En je had helemaal gelijk: ik moest blijven aandringen voor de quarantaineplek voor de hond en het is gelukt. Precies zoals je had aangegeven. Ik kijk uit naar mijn toekomst en heb het volste vertrouwen in jouw voorspellingen. Je bent een uitstekend en betrouwbaar medium en zeer aimabele man. Dank je wel voor jouw steun.




Ervaring van Thea met medium Sid   Ervaring van Thea met medium Sid   Ervaring van Thea geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Sid vandaag 2 jan met u gesproken. Ik vond heel fijn om met u te praten u wist precies de situatie te vertellen over de mannelijke persoon. En wat er deels afspeelde. Bravo Sid Top.




Ervaring van Noor met medium Sid   Ervaring van Noor met medium Sid   Ervaring van Noor geplaatst op 3 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Sid je bent echt geweldig. Dankjewel. Ik vertrouw op je woorden en zal afwachten. Je voelde alles heel sterk aan. Gelukkig heb ik alles opgenomen want je hebt mij echt goed geholpen. Niet normaal. Hele goede tips ook.




Ervaring van Nunu met medium Sid   Ervaring van Nunu met medium Sid   Ervaring van Nunu geplaatst op 16 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Beste meneer Sid. Wat een fijn gesprek hadden wij vannacht. We zaten best op 1 lijn. Heel verhelderend was ons gesprek. En ik vond het heel fijn om u gesproken te hebben en uw inzichten.




Ervaring van San met medium Sid   Ervaring van San met medium Sid   Ervaring van San geplaatst op 2 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Dag Sid, bel je regelmatig en de gesprekken met jou doen me goed. Telkens opnieuw geef je me goede raad en advies. Bedankt .




Ervaring van Benny met medium Sid   Ervaring van Benny met medium Sid   Ervaring van Benny geplaatst op 2 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Zoooo blij dat ik deze avond met Sid heb gebeld. Gaf me duidelijkheid omtrent een situatie, waar ik al een tijdje mee rond liep te piekeren. Begrijp nu in wat voor een situatie die bepaalde persoon zit en is het piekeren bij mij ook overgegaan. Als je klaarheid en duidelijkheid wil, bel Sid.




Ervaring van ikke met medium Sid   Ervaring van ikke met medium Sid   Ervaring van ikke geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Gisteravond laat nog gebeld met Sid en nog eens terug gebeld nadat mijn credits opwaren. Zo prachtig hoe hij de dingen zegt en je inzicht geeft van wat er speelt. Kon me niet echt vertellen wat er komende is ,maar heeft me inzicht gegeven wat er speelt met de man waarvan er langs beide kanten gevoelens waren. Hoe het komt dat die man plots anders doet en eventjes weg is en niks meer van hem hoor. Het is dat hij tijd nodig heeft om emotionele zaken en op werkvlak dingen op orde te krijgen. Op werkvlak, dingen die ik dan weer blootgelegd heb. Ik moet gewoon nu zijn tijd laten en hopelijk komt het terug goed tussen hem en mij. Geweldig, want kon er echt niet bij wat er aan de hand was met hem. Zeker een aanrader om te bellen en je klaarheid te geven.




Ervaring van ikke met medium Sid   Ervaring van ikke met medium Sid   Ervaring van ikke geplaatst op 7 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  A really helpful and insightful chat which was much needed and appreciated. My patience feels strengthened by your support and my heart more courage. Good to have effective back up. Thank you Sid.




Ervaring van Wendy met medium Sid   Ervaring van Wendy met medium Sid   Ervaring van Wendy geplaatst op 9 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  bedankt voor uw vriendelijke woorden .
wat een geweldig consult .
fijne koningsdag en ik bel u spoedig terug om nog eens te kijken hoe het is verlopen.
5 sterren.

warme groet
frank.




Ervaring van frank met medium Sid   Ervaring van frank met medium Sid   Ervaring van frank geplaatst op 27 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  fijn u weer gesproken te hebben.
ik ben blij dat peter en ik weer terug samen zijn.
we gaan binnekort naar ibiza en daarna bel ik u weer terug.
tot snel.
dikke kus en bedankt voor uw hulp.




Ervaring van :) met medium Sid   Ervaring van :) met medium Sid   Ervaring van :) geplaatst op 20 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Sid is een zeer fijn mens om gesprekken mee te voeren. Op de meest verbloemde maar juiste manier tracht hij de situatie met mogelijke oplossingen aan je verstand te brengen. Zo prachtig uitgelegd dat je d'er rustig van wordt. Alleszins bedankt voor al jouw fijne woorden. Hopelijk blijft u op deze site bereikbaar. Zo bel ik u alvast nog eens terug.




Ervaring van Myriame met medium Sid   Ervaring van Myriame met medium Sid   Ervaring van Myriame geplaatst op 2 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  De verbinding werd helaas ineens verbroken dat had met mijn modem te maken zag ik.maar ik wil u toch nog eens heel hartelijk danken voor dit mooie gesprek.en ik zal u zeker nog eens bellen.




Ervaring van chantal met medium Sid   Ervaring van chantal met medium Sid   Ervaring van chantal geplaatst op 28 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-groningen.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden